Skam (FRA)

Idag skäms jag, skäms över att jag varit för upptagen med jobb, skola och resa för att orka skriva om den nu genomröstade FRA-lagen. Ett enda (privat) mail till moderatfjanten Fredrik Schulte med titeln “Kommunicerar terrorister öppet på Internet?” är det enda jag kunnat uppbåda. Jag lämnade Sverige den 16:e juni och är i Vietnam nu, men feedläsaren har gått varm med uppdateringar från bl a Rickard Falkvinge (pp), Oscar SwartzBlogge Bloggelito och Onsdag. När jag kommer tillbaka i augusti är det ett övervakningssamhälle jag kommer hem till, så låt mig nu aldrig mer höra ett ord om hur hemskt det är i Kina och Vietnam innan vi själva kommit på rätt köl igen. Nu ska allt krypteras, inte en bit av information ska läcka till ert förbannade jävla FRA! Till förrädarna i Sveriges riksdag: jag hatar er, jag hatar er från djupet av mitt hjärta!